Itä meidän -paikallismedialle on avattu oma Holvi-verkkokauppa. Jatkossa voit tehdä tuotetilauksen muutaman klikkauksen taktiikalla.

Itähelsinkiläisiin ihmisiin ja ilmiöihin keskittyvä Itä meidän -paikallismediamme on avannut verkkokaupan. Uusi putiikki on omistettu kaikille entisille, nykyisille ja tuleville itähelsinkiläisille, jotka arvostavat Itä-Helsinkiä ja sen monimuotoisuutta moderneista rantabulevardeista vanhoihin ostoskeskuksiin.

Tällä hetkellä tuotevalikoimaan kuuluu sekä päätoimittajamme kuvajournalisti Jenna Lehtosen valokuvateoksia että Itä meidän -kangaskasseja ja muita oheistuotteita. Tulevaisuudessa valikoimaa on tarkoitus kasvattaa, mikäli kysyntää riittää.


Mainos:


Toivon, että ihmiset lähettävät palautetta, jos jotakin puuttuu. Valokuvateoksia kuvaan myös toiveesta, ja jatkossa teemme mielellämme yhteistyötä paikallisten painotalojen kanssa, Lehtonen vinkkaa.

Itä meidän -verkkokauppaan pääset sekä sivustomme ylänavigaation linkin välityksellä että tämän linkin kautta.

Ostamalla Itä meidän -tuotteen tuet laadukasta paikallisjournalismia ja mahdollistat sen kehittämistä myös tulevaisuudessa.

Itä meidän -kangaskassi
Jokainen Itä meidän -kassi on valmistettu 100% kierrätetystä puuvilla-polyesterista. Kuva: Jenna Lehtonen
Verkkoputiikki on omistettu kaikille itähelsinkiläisille ja Itä-Helsingin ystäville. Kuva: Jenna Lehtonen