Itä meidän -tuotteille aukesi uusi verkkokauppa – osta oma kangaskassisi nyt!

Jenna Lehtonen    16 05 2020

Itä meidän -paikallismedialle on avattu oma Holvi-verkkokauppa. Jatkossa voit tehdä tuotetilauksen muutaman klikkauksen taktiikalla.

Itähelsinkiläisiin ihmisiin ja ilmiöihin keskittyvä Itä meidän -paikallismediamme on avannut verkkokaupan. Uusi putiikki on omistettu kaikille entisille, nykyisille ja tuleville itähelsinkiläisille, jotka arvostavat Itä-Helsinkiä ja sen monimuotoisuutta moderneista rantabulevardeista vanhoihin ostoskeskuksiin.

Tällä hetkellä tuotevalikoimaan kuuluu sekä päätoimittajamme kuvajournalisti Jenna Lehtosen valokuvateoksia että Itä meidän -kangaskasseja ja muita oheistuotteita. Tulevaisuudessa valikoimaa on tarkoitus kasvattaa, mikäli kysyntää riittää.

Toivon, että ihmiset lähettävät palautetta, jos jotakin puuttuu. Valokuvateoksia kuvaan myös toiveesta, ja jatkossa teemme mielellämme yhteistyötä paikallisten painotalojen kanssa, Lehtonen vinkkaa.

Itä meidän -verkkokauppaan pääset sekä sivustomme ylänavigaation linkin välityksellä että tämän linkin kautta.

Ostamalla Itä meidän -tuotteen tuet laadukasta paikallisjournalismia ja mahdollistat sen kehittämistä myös tulevaisuudessa.

Itä meidän -kangaskassi
Jokainen Itä meidän -kassi on valmistettu 100% kierrätetystä puuvilla-polyesterista. Kuva: Jenna Lehtonen
Verkkoputiikki on omistettu kaikille itähelsinkiläisille ja Itä-Helsingin ystäville. Kuva: Jenna Lehtonen

Jaa, jos kolahti:
  •  
  •  
  •  

UUSIMMAT

Itä-Helsingin oma media. 
Juttuja Kontulan ostarilta Kulosaaren Casinolle.

ITAHELSINKI.FI
+358 50 364 4480
[email protected]