Jenna Lehtonen

Vuosaaressa varttunut Itä-Helsinki -median perustaja ja päätoimittaja Jenna Lehtonen on Vartiokylässä päivystävä lehtimies ja yhteiskuntatieteiden maisteri, joka aikoo ennen keski-ikäistymistään asua merenrantatalossa Marjaniemessä. Lehtonen työskentelee vapaana toimittajana ja valokuvaajana. Hänen töitään on julkaistu muun muassa Helsingin Sanomissa.

Valtteri Mörttinen

"Puu-Myllikässä” majaileva toimittaja-kirjailija Valtteri Mörttinen on Vantaalla syntynyt, Tampereen seudulla kasvanut ja sittemmin itähelsinkiläistynyt yksinyrittäjä, jonka tyypillisintä työmaata ovat kulttuuriartikkelit, kritiikit, laajuudessaan loputtomat henkilöjutut ja käsittämättömät kolumnit. Journalismin ja tietokirjojen ohessa hän kirjoittaa myös pistävää satiiria ja viiltävää jännitystä sekoittavaa Ailon Rajakari -dekkarisarjaa.

Niko Pohjalainen

Niko Pohjalainen on Itä-Helsinki -median luottomies ja pääkaupunkiseudun tavoitelluin IT-tuki, jonka ansiosta verkkosivut toimivat myös silloin, kun ne kaatuvat. Koodin päälle ymmärtävä datantulkitsija on Espoossa syntynyt, Vaasassa opiskellut ja Helsinkiin päätynyt verkkopalveluiden kehityspäällikkö, joka rakentaa päivätyönsä ohessa sivustopalatseja niille, jotka haluavat muuttaa maailmaa.