Mainostaja, haluatko menestyä Google-hauissa ja parantaa yrityksesi löydettävyyttä? Meiltä voit ostaa mediatilaa, eli SEO-optimoituja natiiviarkkeleita, mainosbannereita ja somesisältöjä. Tiedämme, millaisella sisällöllä kiilaat hakutulosten kärkeen ja saat uusia asiakkaita niin, ettei sinun tarvitse koko ajan kaivaa lompakkoa taskustasi. Hakukoneoptimointi ei ole meille hepreaa. Päinvastoin.

Itahelsinki.fi on kasvava digitaalinen paikallismedia, joka tavoittaa itähelsinkiläiset Karhusaaresta Kulosaareen. Olemme Suomen ainoa riippumaton verkkomedia, joka keskittyy vain Itä-Helsingin alueeseen. Vuonna 2022 sivustomme tavoitti yli 65 000 uniikkia kävijää. Lukijoitamme yhdistää vahva itähelsinkiläinen identiteetti ja kiinnostus paikallisia asioita ja yrityksiä kohtaan.

Tarjoamme yrityksellesi mainosmahdollisuudet, joiden avulla saat kuluttajan kiinnostumaan. Voit ostaa natiivimainontaa kaikkiin kanaviimme. Ota yhteyttä ja kysy lisää [email protected]

Natiiviartikkelit itahelsinki.fi:ssä

Haluatko saada viestisi perille sisällöllä, joka on tehty elävään ja kertovaan tapaan? Mainostajan natiiviartikkeli on informatiivinen teksti, joka tarjoaa lukijalle perinteisen mainoksen sijaan syvemmän tarinan kuvineen. Tällaisen artikkelin avulla viet brändisi suoraan lähemmäksi lukijaa.

Jo julkaistuihin kaupallisiin teksteihin voit tutustua täällä.

Caset

Tutustu yrityksiin, jotka ovat mainostaneet meillä.

Koirakonsultti Lina Nikula

Koirakonsultti Lina Nikula sai lukuisia yhteydenottoja sen jälkeen, kun hänen haastattelunsa julkaistiin mediassamme.

Kunkku-Sähkö

Itä-Helsinki -median natiiviartikkeli toi Kunkku-Sähkölle uusia asiakkaita.
Hintaesimerkki
  • Hakukoneoptimoitu artikkelisisältö, 3000 merkkiä tai enemmän
  • Korjauskierros toiveiden mukaan
  • Näkyvyyttäsi parantavat linkit verkkosivustollesi
  • Markkinointinostot sosiaalisessa mediassa

Tuotantohinta artikkelille alk. 600 euroa + alv.

Valokuvaus mainostajan artikkeliin

• Valokuvausaika max. 1h
• Käsiteltyjä kuvia noin kuusi kappaletta

Tuotantohinta kuville artikkelin yhteydessä alk. 300 euroa + alv.

Mainosbannerit (display)

Tuotamme bannerin verkkosivuillemme, bannerin voi halutessaan toimittaa meille myös valmiina. Halutessasi voit ostaa bannerin pakettitarjouksella yhdessä advertoriaalin kanssa.

Sisältöbanneri alk. 100€/vko

Somesisällöt

Haluatko näkyä pelkästään somekanavillamme? Instagramin ja Facebookin lisäksi voit ostaa mediatilaa päätoimittajamme Tiktok-tililtä, joka tavoittaa yli 30 000 seuraajaa. Kysy tarjous!

Lataa mediakortti tästä:

Jätä meille yhteystietosi, niin palaamme asiaan ehdotuksen kera!